Welcome to our Publishing House!
Free Call 0268 510 013

Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene

39.00 lei

Modalitatile de verificare a cunostintelor propuse sunt: grile cu patru variante de raspuns concepute in sistem deschis, spete ce ajuta la formarea unui sistem de gandire in scopul rezolvarii corecte a oricarei probleme juridice si, ca un plus, modele de subiecte de examen pentru studenti.
Asadar, aceste doua volume asigura o pregatire eficienta si completa a oricarui candidat la concursurile si examenele din domeniul juridic, in ceea ce priveste materia dreptului penal, partea speciala.
Cod Produs: 9786062708115 Categorie: Etichetă: Product ID: 7496

Descriere

Lucrarea Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene. Infractiuni contra patrimoniului, infractiuni privind autoritatea de stat, infractiuni de coruptie si de serviciu, infractiuni de fals si infractiuni care aduc atingere unor relatii privind convietuirea sociala impreuna cu lucrarea Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene, infractiuni contra persoanei si infractiuni contra infaptuirii justitiei reprezinta un instrument de nelipsit din recuzita necesara promovari cu succes a examenelor de catre studentii facultatilor de drept.
In acest scop, prin intermediul grilelor si spetelor de grad mediu si ridicat de complexitate, aceasta propune analizarea si, in acelasi timp, ofera rezolvarea unor probleme dificile specifice infractiunilor cuprinse in tematica examenelor de an, licenta, INM si INPPA.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drept penal. Partea speciala. Spete si grile pentru concursuri si examene”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *